Dedryck Boyata: Er wacht Dodi Lukebakio een grote toekomst


Dedryck Boyata: “Er wacht Dodi Lukabakio een grote
Dedryck Boyata komt bij de Rode Duivels voor het eerste Dodi Lukebakio tegen, zijn ploegmaat bij Hertha Berlijn. Lukebakio is een van de vijf nieuwkomers in de kern van bondscoach Roberto Martinez.


Boyata ziet grote toekomst voor kersverse Rode Duivel …
Dedryck Boyata is alvast vol lof over een van hen. Dedryck Boyata speelt samen met Dodi Lukebakio bij Herth BSC. De 23-jarige flankaanvaller zit aan een doelpunt dit seizoen. Boyata is vol lof over hem. “Hij is een getalenteerde speler met veel kwaliteiten. Hij gaat een grote toekomst tegemoet, als hij zijn progressie kan doortrekken.


Negentien spelers present op training bij Rode Duivels …
Dedryck Boyata komt bij de Rode Duivels voor het eerste Dodi Lukebakio tegen, zijn ploegmaat bij Hertha Berlijn. Lukebakio is een van de vijf nieuwkomers in de kern van bondscoach Roberto Martinez.


Lukebakio en Boyata mogen blijven hopen op de komst van ex …
Dodi Lukebakio en Dedryck Boyata mogen binnenkort mogelijk een voormalig wereldkampioen verwelkomen op training. Hertha Berlijn heeft namelijk de eerste contacten gelegd met Mario Götze, die …


Dodi Lukebakio zorgt met mooie treffer mee voor ruime zege …
Dodi Lukebakio heeft in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen zijn rekening meteen geopend. Met een mooie treffer zorgde hij mee voor een 1-4 overwinning van Hertha op het veld van Werder Bremen.


Klinsmann coacht Boyata en Lukebakio | De Krant | HLN
Hertha Berlijn heeft coach Ante Covic de laan uit gestuurd en Jürgen Klinsmann als opvolger tot eind dit seizoen aangesteld. De club van Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio draait een slecht seizoen …


Lukebakio en Boyata starten dinsdag trainingen op met …
Het Hertha Berlijn van onze landgenoten Dodi Lukebakio en Dedryck Boyata start volgende week dinsdag aan haar voorbereiding op het nieuwe seizoen in Duitsl…


Boyata en Lukebakio boeken met Hertha Berlijn knappe 0-3 …
Hoffenheim en Hertha Berlijn – met Rode Duivels Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio in de basis – zorgden in een lege Rhein-Neckar-Arena voor een geanimeerde, maar potige partij voetbal – vijf gele …


“Grootste diefstal ooit”: Lukebakio ‘steelt’ goal na …
Een geniepige Dodi Lukebakio. De ex-speler van Anderlecht bood Hertha-ploegmaat Matheus Cunha eerst de 1-0 aan, nadien zette de winger zich zelf op het scorebord. De manier was opmerkelijk.


Lukebakio na de eerste coronaspeeldag in Duitsland …
Hij heet een publieksspeler te zijn. Maar ook Hertha Berlijn-spits-Dodi Lukebakio (22) moet het dezer dagen zonder fans doen in de Bundesliga. “Ik voetbal met evenveel plezier als voorheen.”
TPMS Programming Tool