Victorias nya familjebeslut – hur påverkar det Daniel?


Kronprinsessan Victoria och Daniel har hund | Svensk Dam
Victorias nya familjebesluthur påverkar det Daniel? Created with Sketch. Av: sebastianm . i Kungligt. 29 april, 2020. Kronprinsessan Victoria har … Är inte han pälsallergiker? Jo, det stämmer. Daniel lider av allergibesvär, och det har också framförts som anledning till att Victoria tvekat kring att skaffa hund – trots att …


Daniels och Victorias osämja splittrar hovet
Nu hoppas Daniel på en “Bernt-2.0” ska komma in i hans liv igen. Victoria lyssnar på Daniels önskemål men tycker möjligen att han är väl fixerad vid att det just måste vara en äldre man.


Victorias växande problem med Daniel | Stoppa Pressarna …
För kronprinsessan Victoria, 42, och prins Daniel, 45, kom kungens chockbesked om uteslutningen av prins Carl Philips, 40, och prinsessan Madeleines, 37, barn från kungahuset inte som en direkt chock.. LÄS MER: Prinsessan Madeleine helt förändrad efter djupa sveket Som blivande statschef och som den person som en dag ska ärva kronan av kung Carl Gustaf, 73, har Victoria varit …


Victorias växande problem med Daniel
Victorias Daniel-problem. LÄS MER: Prinsessan Madeleine helt förändrad efter djupa sveket Som blivande statschef och som den person som en dag ska ärva kronan av kung Carl Gustaf, 73, har …


Nya uppgifter! Prinsessan Lilians otroliga stöd till …
När många svek kronprinsessan Victoria och Daniel fanns prinsessan Lilian där. Alltid. I nya avsnittet av Svensk Dam Doku berättar man nu om exakt hur det där stödet faktiskt såg ut då kronprinsessparet hade det som allra svårast.


Efter beslutet – oron för prins Daniel
Prins Carl-Philip och Prinsessan Madeleine ska få allt mindre arbete gällande Kungahuset efter kungens familjebeslut. Det innebär också att kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel, kommer att få större press på sig, vilket många nu är oroliga för, skriver Svensk dam.. Vår svenska kung avslöjade det historiska beslutet för några veckor sedan.


Kungafamiljens digitala corona-påsk | Stoppa Pressarna …
Prinsessan Madeleine, 37, är instängd i lyxvillan i Miami – det råder utegångsförbud i Florida. Kronprinsessan Victoria, 42, och hennes familj är på Haga slott ­- prins Daniel, 46, måste skyddas till varje pris givet att han ingår i riskgruppen med tanke på att han har en transplanterad njure.


Victoria Home | Något Utöver Det Vanliga
Ibland svindlar tanken på hur fort allt har gått och hur fantastiskt fint vi har det, jag och min Danne. Även våra tre underbara ungar har det bra tillsammans det är så himla roligt . Vi har bägge svårt att leva mellanmjölksliv, det här med att vänta och se, sitta lugnt i båten och jada,jada går bort.


Victoria och Daniels stöd under corona
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel stöttar företag och organisationer under coronakrisen. Förra veckan började kronprinsessparet att ringa runt till olika svenska organisationer för att informera sig om läget, skriver Kungahuset på Instagram.


Här visar Victoria och Daniel upp sitt hem | Nyheter …
För första gången visar kronprinsessan Victoria och prins Daniel runt i Haga slott, där den nya “Hagasessan” Estelle ser ut att trivas där hon åker pulka, kokar te i den gamla lekstugan och hoppar i höstlöven. SVT-filmen handlar om både den lilla familjens glädje, men också om kungafamiljens stora sorg när kung Carl Gustafs pappa prins Gustaf Adolf dog i en flygkrasch 1947. – Det