Ahli Pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal dunia


Ahli Pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal
KUALA LUMPUR: Penggemar aktiviti pendakian hari ini dikejutkan dengan pemergian aktivitis alam sekitar yang juga ahli pasukan misi menawan Gunung Everest 1997 R Ramakrishnan.


Ahli pasukan ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal
Ahli pasukan ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal dunia … December 4, 2020 9:27 PM. R Ramakrishnan meninggal dunia akibat serangan jantung malam tadi di Brinchang, Cameron Highlands …


Aktivis, ahli pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan
Beliau juga merupakan rakyat Malaysia pertama menawan puncak Annapurna IV setinggi 7,525 meter di Nepal dan diletakkan dalam senarai pertama untuk tiba di puncak Everest. Beliau juga merupakan rakyat Malaysia pertama menawan puncak Annapurna IV setinggi 7,525 meter di Nepal dan diletakkan dalam senarai pertama untuk tiba di puncak Everest.


Aktivis, ahli pasukan ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan
Aktivis, ahli pasukan ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal dunia Penggemar aktiviti pendakian hari ini dikejutkan dengan pemergian aktivitis alam sekitar yang juga ahli pasukan misi menawan Gunung Everest 1997 R.Ramakrishnan.


Aktivis, ahli pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan
KUALA LUMPUR, 4 Dis — Penggemar aktiviti pendakian hari ini dikejutkan dengan pemergian aktivitis alam sekitar yang juga ahli pasukan misi menawan Gunung Everest 1997 R.Ramakrishnan. Menurut rakannya Dilip Martin, mendiang meninggal dunia akibat serangan jantung malam tadi di Brinchang, Cameron Highlands pada usia 55 tahun.


Aktivis, ahli pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan
Aktivis, ahli pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal dunia Please Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UChjDtGelMNkllI5S22oO_aA?sub_confi…


BERNAMA – COVID-19: Laporan lengkap insiden alat bantuan …
Aktivis, ahli pasukan Ekspedisi Everest 97, Ramakrishnan meninggal dunia Bau busuk cemar lorong belakang kedai Prima Setapak BERNAMA, Pertubuhan Berita Nasional Malaysia merupakan Peneraju dalam perkhidmatan berita dan maklumat mempelawa calon warganegara Malaysia yang layak untuk menyertai kami :


Banjir di selatan Thailand korbankan 11 nyawa, dua masih …
Sembilan wilayah di selatan Thailand iaitu Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Trang, Songkhla, Pattani, Narathiwat, Satun dan Yala telah dilanda banjir. Sembilan wilayah di selatan Thailand iaitu Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Trang, Songkhla, Pattani, Narathiwat, Satun dan Yala telah dilanda banjir.


Sistem sokongan hindar tekanan dihadapi suri rumah
Menurut ahli psikologi, Akif Basri dalam program Konvensyen Suri 2020, data kajian dibuat di Amerika Syarikat (AS) pada 2012 dalam kalangan 60,000 wanita berusia 18 hingga 64 tahun, kategori …


Geng samun ‘Didek’ tumpas | Harian Metro | Kool FM
Kuala Lumpur: Polis menahan tujuh ahli kumpulan Didek yang disyaki melakukan samun, peras ugut dan pecah masuk kedai di sekitar Daerah Ampang Jaya dari 26 hingga 29 November lalu. Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Mohamad Farouk Eshak berkata, kesemua mereka terdiri daripada rakyat tempatan itu ditahan dalam operasi khas Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis […]
Launch Diagnostic Tool