Hondje gered uit brandend huis in Klundert, bewoner gewond


Hondje gered uit brandend huis in Klundert, bewoner gewond
1/3 Hondje gered uit brandend huis Klundert. In een huis aan de Ambachtsherenweg in Klundert heeft maandagochtend brand gewoed. Op beelden is te zien dat het huis behoorlijke schade heeft opgelopen.


Uitslaande brand in woning Klundert, hondje door brandweer …
KLUNDERT – In een woning aan de Ambachtsherenweg is maandagmorgen een uitslaande brand geweest. De gealarmeerde brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden. De bewoners konden het huis op tijd verlaten alleen het hondje zat nog in de brandende woning. De brandweer kon het hondje uit het brandende huis redden […]


Hond uit brandend huis gered – 4nieuws.nl
Vrouw gered uit brandend huis Nieuwsbron:NOS / binnenland (25-01-2014 17:04 ) Een vrouw uit Zoetermeer is vanmiddag uit haar brandende huis gered door de buren. Ze woont in een galerijflat en kon via het raam ontsnappen.De brandweer heeft de vrouw uiteindelijk met een ladder naar beneden kunnen halen.


Brand verwoest huis in Klundert, hondje gered door …
Brand verwoest huis in Klundert, hondje gered door brandweer. … De bewoner en zijn moeder wisten het brandende huis op tijd te verlaten, … De brandweer wist het hondje uit de woning te redden.


Dieren uit brandend huis gered in Cruquius, bewoner gewond
Dieren uit brandend huis gered in Cruquius, bewoner gewond. 20 januari 2019, 07.56 uur · Aangepast 20 januari 2019, 09.15 uur · Foto: NieuwsFoto


Honden gered uit brandend huis – 4nieuws.nl
Twee honden uit brandend huis gered in Knegsel Nieuwsbron:HartvNL / binnenland (18-11-2016 17:27 ) Vrijdagmiddag zijn er twee honden gered uit een brandende woning in het Brabantse Knegsel. De brand brak iets na half een uit in een woning aan Den Heuvel.


Hond uit brandend huis Boskoop gered | Alphen | AD.nl
Brandweerlieden hebben vandaag een hond uit een brandend huis in Boskoop gered. De bewoners waren niet thuis, maar hun hond was nog wel binnen. Hij werd op tijd uit het brandende huis gehaald.


Brandweer redt hond uit brandend huis – YouTube
De brandweer heeft maandagavond een hond uit een brandend huis gered op industrieterrein Noordersluis in Lelystad. Dat meldt een woordvoerder van brandweer Flevoland. Het vuur ontstond rond 18:00 …


Anonieme held redt vrouw en hondje uit brandende woonkamer …
Een anonieme held heeft zaterdagmiddag een vrouw en haar hondje gered uit een brandende woonkamer in een huis aan de Zalingenstraat. De vrouw is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht, het …


Honden en vogeltje gered uit brandend huis in Waalwijk …
WAALWIJK – In een huis aan het Vooreinde in Waalwijk heeft maandagmiddag brand gewoed. Niemand raakte gewond. De brandweer heeft twee honden en een vogel uit de vlammenzee gered. Het vuur brak rond twee uur uit. Meedere brandweerauto’s kwamen ter plaatse om de brand te blussen. Op het moment dat de brand uitbrak waren de bewoners niet thuis.