Kvinne funnet i god behold etter leiteaksjon


Kvinne funnet i god behold etter leiteaksjon – rbnett.no …
Kvinne funnet i god behold etter leiteaksjon Store styrker søkte tirsdag etter ei kvinne i 60-årene fra Isfjorden som var savnet fra sin bopel. Leteaksjon i Dalsbygda, Isfjorden.


Kvinne (20) funnet i god behold etter leteaksjon – NRK …
Kvinnen har nå blitt funnet i god behold i en hytte. Hun ble savnet etter at hun gikk ut med hunden klokken 22 tirsdag kveld.


Kvinne funnet i god behold etter leteaksjon
En kvinne gikk seg vill i tåka på Gautefall fredag ettermiddag. Hun ble funnet i god behold etter noen timer.


16 år gammel gutt funnet i god behold etter leteaksjon …
Søndag morgen meldte politiet i Agder på Twitter at de er i ferd med å starte en leteaksjon etter en 16 år gammel gutt i området Fjellro i Kristiansand. Politiet oppfordret beboere og folk i nærheten til å være oppmerksomme, samt sjekke hager, boder og garasjer. Klokken 10 opplyser politiet at gutten er funnet i god behold.


Kvinne funnet i god behold etter leteaksjon – Agderposten
En kvinne i slutten av 50-årene ble funnet i god behold etter en leteaksjon i Nissedal onsdag kveld.


Kvinne funnet i god behold etter leteaksjon – Roganytt
Kvinne funnet i god behold etter leteaksjon … Rundt klokken 06.00 fredag morgen melder Sør-Vest politidistrikt at det er iverksatt leteaksjon etter en ung kvinne på 19 år.


Savnet kvinne funnet i god behold – Bergens Tidende
Savnet kvinne funnet i god behold Det ble satt i gang en leteaksjon i området ved Gullfjellet etter at en kvinne ikke er kommet tilbake fra tur. Litt før klokken 19 ble hun funnet i god behold.


Kvinne funnet i god behold etter leteaksjon
Kvinne funnet i god behold etter leteaksjon Den savnede kvinnen ble funnet uskadd, etter leteaksjonen i Nissedal. Birte Ulveseth, Per Arne Rennestraum. Publisert: 13.10.2017 19:06 Sist oppdatert: 16.10.2019 13:03 …


Savnet kvinne funnet i god behold – NRK Trøndelag – Lokale …
Kvinnen ble ved 05-tida lørdag morgen funnet i god behold av mannskaper fra Sivilforsvaret. Kvinnen har fått en helsesjekk. Mange frivillige meldte seg til leteaksjonen, som ble satt i gang …


Kvinne funnen i god behald etter leiteaksjon i Gjerdsvika …
Kvinne funnen i god behald etter leiteaksjon i Gjerdsvika. … Fylket sliter med å finne rederi som vil drive nullutslippsferje mellom Hellesylt og Geiranger.
obd2 scanner