Laatste horde verhuizing Tweede Kamer lijkt genomen; tijdelijk gebouw kan coronaproof


Laatste horde verhuizing Tweede Kamer lijkt genomen
Laatste horde verhuizing Tweede Kamer lijkt genomen; tijdelijk gebouw kan coronaproof Het tijdelijke onderkomen van de Tweede Kamer kan toch coronaproof worden gemaakt. Dat is de uitkomst van een vervolgonderzoek dat de Kamer had besteld. Daarmee lijkt de laatste horde om met de renovatie van het Binnenhof te beginnen genomen.


Een kijkje in de nieuwe Tweede Kamer: ‘Nee, dit is géén …
Volgend jaar moet de Tweede Kamer verhuizen naar een tijdelijk parlement, pal naast het NS-station in Den Haag. Het gebouw, dat voor ruim 160 miljoen euro wordt vertimmerd, is bijna af. Deze site …


Plenaire verslagen | Tweede Kamer der Staten-Generaal
Aanwezig zijn leden der Kamer, te weten: De voorzitter: Ik open de vergadering van de Tweede Kamer der Staten-Generaal van dinsdag 10 november 2020. Ik heet iedereen van harte welkom. Vragenuur. Vragenuur. Aan de orde is het mondelinge vragenuur, overeenkomstig artikel 136 van het Reglement van Orde. Vragen Van der Linde


Plenaire verslagen | Tweede Kamer der Staten-Generaal
Ik open de vergadering van de Tweede Kamer van dinsdag 13 oktober 2020. Ik heet iedereen van harte welkom. Vragenuur. … Dan volgt er een nieuw weegmoment van Buitenlandse Zaken en kan er een besluit worden genomen. … Dat laatste lijkt me een understatement.


Veiligheidsregio Noord-Holland Noord: ga niet langs deuren …
Veiligheidsregio Noord-Holland Noord: ga niet langs deuren met Sint-Maarten. Ga niet langs de deuren om Sint-Maarten te vieren, maar vier het feest binnen.


Coronavirus: HagaZiekenhuis zegt tot 30 procent reguliere …
De tweede coronagolf is in volle gang. De overheid heeft daarom meer maatregelen aangekondigd om het virus weer in te dammen. Lees alles over het coronavirus en de gevolgen daarvan in ons liveblog.


LIVEBLOG | Laatste nieuws over het coronavirus 22-10-2020
De tweede golf stopt vooralsnog nog niet. Volg hier het laatste nieuws over het coronavirus in Nederland van donderdag 22 oktober.


Den Haag: Renovatie Binnenhof & Tweede Kamer (2020 – 2026 …
Volgend jaar moet de Tweede Kamer verhuizen naar een tijdelijk parlement, pal naast het NS-station in Den Haag. Het gebouw, dat voor ruim 160 miljoen euro wordt vertimmerd, is bijna af. Wij nemen alvast een kijkje.


Verdwijnt het virus als het warmer wordt? En 38 andere …
Het lijkt erop dat sommige genen op dat tweede X-chromosoom actief zijn … Het reukverlies bij die infecties kan tijdelijk … In de briefing van de Tweede Kamer op woensdag gaf Jaap van …


Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op …
Het kabinet heeft nooit het verzoek gehad om Black Friday te verbieden. Dat zegt een woordvoerder, na uitspraken van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb hierover.
diagnostic code reader