Mann i 70-årene funnet livløs i vannet – omkom


Mann i 70-årene omkom etter å ha blitt funnet livløs i
En eldre mann er bekreftet omkommet etter å ha blitt funnet livløs i Mjøsa natt til søndag. OMKOM: Mannen ble funnet like ved Skibladnerbrygga i Gjøvik. Hvorfor han havnet i vannet er ennå …


Mann i 70-årene funnet livløs i vannetomkom
Politiet fikk melding klokka 04.57, natt til søndag om at det var funnet en livløs person i vannet i marinaen ved Skibladnerbrygga. Politiet fikk melding fra AMK, som hadde blitt varslet av en innringer. Like før klokka 09.00 søndag morgen bekreftet politiet at mannen var omkommet. Den omkomne er en mann i 70-årene fra Gjøvik.


Norsk mann i 70-årene omkom på Gran Canaria – VG
Norsk mann i 70-årene omkom på Gran Canaria. En norsk mann i 70-årene ble tatt opp av vannet med hjertestans, og ble kort tid etterpå erklært død.


Ulykker | Mann omkom etter ulykke i Mjøsa
Mann omkom etter ulykke i Mjøsa En mann i 70-årene er bekreftet omkommet etter å ha blitt funnet livløs i Mjøsa, like ved Skibladner-brygga i Gjøvik. Facebook


Eldre mann funnet livløs i vannet i Alta – TV 2
En mann i 70 årene ble lørdag funnet livløs i vannet i Alta kommune. Mannens liv sto ikke til å redde.


Ny drukningsulykke i Alta – mann døde – VG
Torsdag formiddag døde en mann i 60-årene etter dykkerulykke i Kåfjord ved Alta.. Senere på dagen ble en mann i 70-årene funnet livløs i vannet i Alta kommune. Mannens liv sto ikke til å redde.


Mann i 70-årene hentet opp av vannet i Florø. Erklært død …
Mannen skal ha vært i begynnelsen av 70-årene. Mannens identitet er fastslått, og pårørende er varslet, forteller Toreid. – Vi har foreløpig ingen formening om omstendigheten rundt hvordan han havnet i vannet. Det vil bli foretatt en obduksjon, og så venter vi på rapporten. Når vi får resultatene tar vi det derfra.


Mann i 20-årene funnet livløs i vannet i Trondheim …
Mann i 20-årene funnet livløs i vannet i Trondheim – bekreftet død. Mannen ble funnet livløs i Dorabassenget ved Nyhavna.


Mann omkom i skogsmaskinulykke i Østfold – VG
MANN OMKOM: En mann i 40 … To menn funnet livløse i vannet utenfor Oslo – én omkom. Nordmann gikk gjennom isen i Sverige – døde. Fra andre aviser. … Mann i 70-årene omkom i båtulykke.


Livløs mann funnet i vannet i Hordaland – VG
Livløs mann funnet i vannet i Hordaland. En livløs person ble fredag funnet i sjøen ved Bekkjarvik på … Mann i 70-årene funnet død – trolig … Ble begravd i salt og omkom.