Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte uit Sliedrecht aan


Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte uit Sliedrecht
[SLIEDRECHT] De Griekse politie heeft op woensdag 13 januari 2021 op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie. Het betreft een Syrische vluchteling met een Nederlandse verblijfsvergunning. Uit onderzoek is gebleken dat de man in Syrië heeft deelgenomen aan de …


Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte aan – Gorkums …
De Griekse politie heeft op woensdag 13 januari 2021 op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie. Het betreft een Syrische vluchteling met een Nederlandse verblijfsvergunning.


Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte aan
GRIEKENLAND – De Griekse politie heeft op woensdag 13 januari 2021 op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie.


Griekse politie pakt terrorismeverdachte op na verzoek van …
De Griekse politie heeft een Syrische asielzoeker uit Sliedrecht aangehouden, nadat het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) daar een verzoek voor had ingediend. De 33-jarige man wordt verdacht …


Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte aan
ROTTERDAM – De Griekse politie heeft op woensdag 13 januari 2021 op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht …


Griekse politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte uit
Afgelopen woensdag heeft de Griekse politie, op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie, in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. ‘Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie’. zo meldt het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag.


Griekse politie pakt terrorismeverdachte op na verzoek van …
De Griekse politie heeft een Syrische asielzoeker uit Sliedrecht aangehouden, nadat het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) daar een verzoek voor had ingediend. De 33-jarige man wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie. Fri, 15 Jan 2021 21:07:05 +0100


Griekse politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte uit
Griekse politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte uit Sliedrecht aan. 4 minuten geleden. Bericht afkomstig van Twitter. Rotterdam. Afgelopen woensdag heeft de Griekse politie, op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie, in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden.


Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte aan. – Oozo.nl
Politie houdt 33-jarige terrorismeverdachte aan. 8 minuten geleden. Bericht afkomstig van Twitter. Rotterdam. De Griekse politie heeft op woensdag 13 januari 2021 op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden.


Griekse politie pakt terrorismeverdachte op na verzoek van …
Griekse politie pakt terrorismeverdachte op na verzoek van Nederland. De Griekse politie heeft een Syrische asielzoeker uit Sliedrecht aangehouden, nadat het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) daar een verzoek voor had ingediend. De 33-jarige man wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie.
diagnostic scanner