Veier, ferger og Nordlandsbanen stengt av uværet Sally i Nordland


Veier, ferger og Nordlandsbanen stengt av uværet Sally i
E6 er stengt ved Storforshei, nord på Helgeland, på grunn av de store nedbørsmengdene, skriver NRK . Også Nordlandsbanen er stengt mellom Rognan og Bjerka på grunn av ras, opplyser Bane Nor på Twitter i 17-tiden mandag. – Foreløpig prognose for åpning er 22. september kl. 15, skriver Bane …


Veier, ferger og Nordlandsbanen stengt av uværet Sally
Veier, ferger og Nordlandsbanen stengt av uværet Sally Restene av den tropiske stormen Sally herjer nå kysten av Nordland. Farevarselet er oppgradert til oransje nivå.


Veier, ferger og Nordlandsbanen stengt av uværet Sally
Også Nordlandsbanen er stengt mellom Rognan og Bjerka på grunn av ras, opplyser Bane Nor på Twitter i 17-tiden mandag. – Foreløpig prognose for åpning er 22. september kl. 15, skriver Bane Nor.


Personer isolert og veier, ferger og Nordlandsbanen stengt
Personer isolert og veier, ferger og Nordlandsbanen stengt av uværet Sally Restene av den tropiske stormen Sally herjer kysten av Nordland. Farevarselet er oppgradert til oransje nivå og i Rana kommune er 1.200 personer isolert.


Personer isolert og veier, ferger og Nordlandsbanen stengt
Restene av den tropiske stormen Sally herjer kysten av Nordland. Farevarselet er oppgradert til oransje nivå og i Rana kommune er 1.200 personer isolert. Søkeord relatert til artikkelen: Personer – isolert – veierfergerNordlandsbanenstengtuværetSally – Restene – tropiske – stormen – herjer – kysten – Farevarselet – oppgradert …


Uværet i Nordland: Over 1.000 personer isolert og det …
Også Nordlandsbanen er stengt mellom Rognan og Bjerka på grunn av ras, opplyser Bane Nor på Twitter i 17-tiden mandag. – Foreløpig prognose for åpning er 22. september kl. 15, skriver Bane Nor. Fra før var Nordlandsbanen stengt mellom Mo i Rana og Dunderland. Videre er en rekke hurtigbåter og ferger også innstilt på grunn av uværet.


Stengte veier i Nordland – VG
Samtidig er det også stans i togtrafikken etter at et Agendatog sporet avNordlandsbanen torsdag. I alt 31 veier og ferjesamband var stengt i Nordland ved 5-tiden fredag morgen.


Uværet har fått navn: “Sally” – Helgelands Blad
Restene av den tropiske stormen Sally herjer nå kysten av Nordland. Farevarselet er oppgradert til oransje nivå. E6 er stengt ved Storforshei, nord på Helgeland, på grunn av de store nedbørsmengdene, skriver NRK. Også Nordlandsbanen er stengt mellom Mo i Rana og Dunderland.


Mener Meteorologisk institutt og NVE burde sent ut …
Restene av «Sally» fikk større konsekvenser enn mange hadde sett for seg. Fortsatt er 200 personer isolert etter uværet som traff Nordland mandag.


VEGMELDINGER – Fjelloverganger i Nord-Norge (Sortert etter …
Nordland — Midlertidig stengt Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Alle dager fra 22:00 til 07:00 (neste dag). Utrykningskjøretøy kan passere. Gjennomkjøring kl.23:00,00:00, 01:00 og 03:00. Det kjøres kontinuerlig ledebil mellom kl.05:00 og 07:00.
Autel car diagnostic